26 december – blogmas 2020

Nu har jag kommit till det sista inlägget i min blogmas, och det är min avrundning och personliga reflektion. Här vill jag börja med att berätta att Blogmasen har varit både rolig och utmanande att genomföra. Utmanande, eftersom det har krävts en hel del arbete och planering med de olika inläggen. Ett arbete som jag började i november och som sedan har pågått fram till idag och som kommer att fortsätta några dagar till.
Roligt eftersom jag både har haft ett stimulerande tema att utgå ifrån och, har kunnat vara kreativ.
Jag känner också stor tacksamhet för allt positivt bemötande från sponsorer och gästbloggare, alla som stöttat och peppat mig i arbetet och, viktigast av allt; de positiva kommentarer som jag har fått av er som läser!
Stort tack till er! – ingen nämnd och ingen glömd.

Slutligen vill jag lyfta fram det positiva gensvaret som jag fick av er gästbloggare som jag bjöd in, det gjorde mig väldigt glad, och värmde ända in i själen.
Era fantastiska berättelser som genomsyras av livsglädje, tillsammans med känslan av att leva i nuet och hur man kan se möjligheter i tuffa livssituationer. Att läsa de här inläggen har inspirerat och motiverat mig, och stärkt mig både i hur jag ser på livet just nu och inför framtiden.

STORT TACK till gästbloggarna, och jag hoppas att ni vill göra fler gästspel hos mig och ”Mitt liv med Parkinson”.

Till er läsare

Jag hoppas att ni som har följt med på resan i december har haft behållning av de dagliga inläggen och att de har varit en inspirerande blandning av berättelser, tankar och tips. Med det här inlägget avslutar jag blogmas 2020, men kom ihåg att alla publicerade inlägg finns kvar och kan läsas igen.

Idag skall jag fira min son som fyller 24 år!
Imorgon är en ny dag, kanske kommer ett nytt inlägg.

Jag önskar er alla en god fortsättning på julen.

Inlägg i blogmas 2020

2 kommentarer på “26 december – blogmas 2020

  1. Tack för att du delar med dig av så mycket – så betydelsefullt att ha
    andras berättelser som stöd för sin egen självkänsla och identitet.
    Gott Nytt År 2021! 🤗🌺

    Skickat från min iPhone

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.