3D träning – styrka och puls

En av veckans träningshöjdpunkter – 3D med både styrka och puls. Ett högintensivt träningspass där man varierar styrka med pulstoppar. Här gäller det att vara alert då det är en hel del koordination också. Superbra träning för mig med PS eftersom det blir en kognitiv träning också!
Jag har alltid älskat de högintensiva träningspassen, de som låter mig köra mig helt slut. Efter Parkinsondiagnosen befarade jag att jag inte skulle kunna fortsätta med dem, men det går! och det funkar absolut bra.
Här gäller det att koppla på vilja och samarbeta med kroppen, att aldrig ge upp utan söka nya sätt som passar mig.
Jag vill och jag kan! Jag gör!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.