Paus, återhämtning och att hitta något nytt

Det blev en oväntad paus för inlägg i bloggen under sommaren. Det var inte alls planerat, men jag märkte av att jag behövde vila från datorn och skärmarbete så mycket som möjligt. Dessutom har jag haft strul med mina mediciner och det har både varit svårt att hitta rätt dos, att se vad som är biverkningar och vad som är symptom. Det har påverkat mig på olika sätt och i det har inte alltid varit lätt att vara positiv. Ledorden för sommaren blev återhämtning och att våga tillåta mig själv att göra sådant som jag tycker är roligt.

Återhämtningsbiten har varit både lätt och tuff, tufft att acceptera att vissa dagar, ganska många om jag skall vara ärlig, har jag behövt vila både två och tre gånger under dagen. På natten har jag ändå, trots vilan, sovit gott. Samtidigt har det varit lätt att vila när jag har märkt att det fått mig att må bättre.
I normala fall skulle jag varit ute och njutit av sommarvärmen men i år tog den hårt på mig så jag fick välja ute på morgon och kväll när det var lite svalare och inne på dagen. Och vilken möjlighet som uppenbarade sig – nu fanns gott om tid för mig att måla! Jag började måla i akryl för ett knappt år sedan och har fortsatt med det under sommaren. Det har blivit en fristad där jag och Parkinson kan samarbeta.

På måndag har jag och min väninna Malin vernissage för vår första gemensamma utställning. För mig dessutom min allra första utställning. Det är nervöst och spännande. Vad skall de som tittar tycka? Målningarna är trots allt mina ”bebisar”, som jag har skapat med en tanke och känsla.
Har du vägarna förbi Kulturum i Partille så har vi vernissage på måndag 29 augusti kl 13.00-16.00, därefter hänger utställningen i september.
På mitt Instagram cqart22 lägger jag upp bilder på det jag målar då och då.


4 kommentarer på “Paus, återhämtning och att hitta något nytt

  1. Hej! Tänker såå ofta på dig Cissi, det ska du veta🌺! Inte orkat höra av mig el. Kommentera trevliga inlägg. Vet inte bara att det varit sommar,så jag om ngn kan förstå att du behöver vila. Jag skall direkt gå in på ditt instagramkonto om det är ok? Och titta på dina målningar😊. Har själv inte varit aktiv någonsin på sociala medier,men startade ett instagramkonto för ett år sen. Mest för att se hur andra har det och sen övat lite med min hund som fotomodell ,i händelsehöjdpunkter. Son och make med på ett par bilder men håller inte på med ngt flöde om mitt knappast roliga liv… ( Har du lust att se ngn gång,går det fint. Händelse höjdpunkter är Sånt som ligger kvar för alltid, annars är det ju 24 Tim i flödet) Många kramar och Hopp om att du samlat på dig lite kraft under sommaren!🌷☀️ /Katarina RJ

    Skickat från min iPad

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.