Förbeställ boken: Parkinson Power – Tio kvinnor berättar

Nu går det att förbeställa boken på min hemsida, Parkinson Power.

Det känns märkligt, stort, och omvälvande att snart kommer jag att hålla den färdiga boken i handen. Alla ni som vill kommer att kunna köpa ert exemplar och läsa vad både jag och tio kvinnor har skrivit, det vi berättar om.
Det är mycket känslor, både av lättnad och av spänning. Det är helt klart en spännande period som börjar nu.

Välkomna till hemsidan och förbeställ. Där finns ett formulär att fylla i, tvekar ni mejla mig och fråga hur ni skall göra. Betalningen går att göra både via BG och företags-Swish.

Boken – en dröm som nu är verklighet

För mig är det en av mina drömmar som nu är på vag att bli verklighet – att skriva en bok. Det har varit en lång process, och inte enkelt alla gånger. Vad jag skulle skriva om var jag klar över redan från början. Det har varit mycket arbete, med skrivprocessen, och jag har hamnat i situationer där jag har tvivlat på både mig själv och mitt skrivande. Men boken med sitt innehåll har känts så viktig att jag har tagit mig igenom de tuffa perioderna. Boken har jag skrivit för er skull, för gemenskapen som finns mellan oss, för att alla som drabbas av Parkinson skall kunna läsa om hur det är, och kanske kunna förstå sig själva och sin egen situation lite bättre, och för alla som misstänker Parkinson, för alla anhöriga, vänner och för att vi kvinnor som lever med Parkinson skall bli sedda.

Våga och vinn

En god vän till mig, som också lever med Parkinson, sa man måste våga för att vinna. Själv brukar jag tänka man måste fråga för att kunna få ett svar. I den andan är boken skriven: Jag vågade be om berättelser, ni vågade dela era berättelser, jag skrev och det blev en bok. Det känns stort att säga att vi tillsammans vågade och vann; men vi vågade och vi vann!
Den sjätte augusti lanseras boken ”Parkinson Power – Tio kvinnor berättar”.

2 kommentarer på “Förbeställ boken: Parkinson Power – Tio kvinnor berättar

 1. Tack Cecilia 💐för ditt otroliga arbete ,med den fina och otroligt viktiga boken!!
  Ditt engagemang och din kämparglöd är otrolig!! 💪
  Trots att du själv är drabbad av denna svåra sjukdom.
  Det smittar av sig till så många,så du kan nog inte ana hur mkt den betyder !!
  Alla som jag vet läser din blogg,men inte syns i kommentarsfältet.
  Vi ser alla framemot 6 e Augusti💕,när din bok släpps!
  Såå stolt du kan känna dig, för ditt första boksläpp och att ha haft ork att skriva!!😊🌷
  Hoppas nu du kan koppla av och ladda batterierna, och ha en fortsatt fin sommar,☀️
  Önskar dig också att du får må så bra som möjligt🌷!!
  Kram 🌺 Katarina
  ( ”Ny” Mailvän, som ägnade sen midsommarnatt att se och lyssna på den trevliga
  författarintervjun på min IPad. Jättebra ,intressant och kul att se och höra min författarvän IRL :))

  Gillad av 1 person

  1. Tack snälla Katarina för dina ord. De betyder mycket för mig, ger mig kraft, och inspirerar. Jag blir så glad att höra att du tyckte om författarintervjun. Kram Cecilia

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.