Första advent med frost och minusgrader. Presentation av gästbloggare

det första ljuset i advent

Första advent. Jag vaknar tidigt av ett brak; något som åker i golvet. Ljuden fortsätter, det skramlar och ytterligare något far i golvet. Lika bra att gå upp! Jag möts av en lycklig storkatt som tycks säga:
”Äntligen kommer du! Det händer något där ute, jag måste dit och kolla upp vad det är. Snälla släpp ut mig.”
En lycklig kisse springer ut i morgonmörkret. Med en kopp rykande kaffe sveper jag en varm pläd om mig, kryper upp i soffan och njuter av den tidiga morgonen. Första advent, tänker jag när jag tänder ett ljus, ser in i lågan och fylls av ett stilla lugn. När dagen sakta gryr och det ljusnar ser jag att det har snöat – några få flingor som tillsammans med frosten gör allt utomhus vitt.

Gästbloggare

Det är med stolthet jag presenterar gästbloggarna, och jag kan bara bocka och tacka för den entusiasm och glädje som ni alla har visat när ni har tackat ja till att skriva ett inlägg i blogmasen. Några av mina gästbloggare kommer jag att hålla namnen på ett tag till, datumen för när deras inlägg publiceras är med i listan

 • 4 December
  Charlotte Elgh, Coach, föreläsare. Fick diagnosen Parkinson 2014 och Polyneuropati 2016. Driver företaget Kraften att leva, inspirerar och motiverar när livet tagit en ny väg.
 • 7 December
 • 9 December
  Åsa Holmgren; Styrgruppen Yngre Parkinson. Vi träffades i Stockholm under Bordtennis SM både vid bordet och vid sidan av.
 • 11 December
  Cilla Hiort; Yngre med Parkinson. Cilla har jag lärt känna i pingisen där vi har träffats, spelat och pratat.
 • 12 December
  Anna Evertsson
  ; Smartcoachen Anna Evertsson, som är ett bevis på att det går bara man vill.
 • 14 December
  Yessica Ståhlbalck, PT. Som med sin energi, sin ambition och sin enorma förmåga att komma på kluriga och roliga övningar lyfter mig och många andra – och hon får mig alltid att tro på min förmåga och att nå ett steg längre!
 • 16 December
  Anna och Johan Lundgren; ”Allt är möjligt”. Inspirerande tränare som dessutom ger självförtroendet en rejäl boost.
 • 18 December
  Erica Sandberg; Erica arbetar med strategiska uppdrag vid koncernkontoret i Program FVM. Förutom stort fokus på digitalisering också ansvarig för patient som medskapare, att utveckla tillsammans är värdeskapande.
 • 19 December
  Carina Mannefred; Utvecklingsledare på Regionalt cancercentrum väst och verksamhetsansvarig på Kraftens hus Borås. För mig är Carina en viktig inspiratör och förebild.
 • 21 December
  Lars Ersäng; Parkinson och Ironman i samma kropp. Med fokus på träning, motivation och att leva med Parkinsons sjukdom.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.