Morgon

För att inte behöva gå i affären och riskera att utsätta mig för covidsmitta handlar jag så mycket som möjligt på nätet. Att handla maten på de nätbaserade matbutikerna är smidigt och går betydligt snabbare än att åka till affären och handla. Förvisso lite dyrare men man slipper reskostnad, köer och att trängas med andra, och man kan handla när man har tid.

Igår när jag var i matbutiken på nätet såg jag att man kunde få matleveransen på morgonen dagen efter, idag med andra ord. Det passade mig perfekt! Så jag beställde det vi behövde och idag halv åtta kom maten. Så superskönt, nu finns det vi behöver hemma i förråden.

Jag har, som jag berättat om tidigare, funderat länge och väl på att jag behöver gå till frisören. Men tvekat och låtit bli pga smittan. Men så jag fick en så värmande kommentar på det inlägget, som också innehöll en berättelse om hur hon själv hade gjort. Det stärkte mig och jag ringde min frisör och frågade om hur de hanterar covidsmittan, tänker på kunden. Det var Inga problem. Så igår satt jag hos frisören och njöt. Helt ensamma i lokalen.

Det var helt fantastiskt skönt😀

2 kommentarer på “Morgon

  1. 💇🏻😊🌺 Visst känner man sig som en ”ny människa” !
    Behövs i dessa tider för oss alla.
    Ha en fin dag! ☀️Kram Katarina

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.