Tisdagsträning

Tisdag, min dag för fysträning och afrodans. Det är alltid med skräckblandad förtjusning som jag åker iväg till sportklubben. Kommer jag att orka? Blandat med hur kommer jag att må imorgon, blir det bakslag?
3D:n är både fysiskt utmanande och höjer puls, tränar balans och koordination. Superbra träning för mig med Ps – träna, tänka och svettas! Efter stretch och en paus med vätska är det dags för dagens glädjeinjektion; Afrodans. Supersvårt med en kropp som inte riktigt hänger med men så kul.

3D:n var extra kul och utmanande idag när vi fick prova på några av de nya övningar som kommer efter nyår. De var tuffa och krävande. Efter passet var jag rätt trött i främst benen som hade fått mycket fokus.
Dansen hade idag många rörelser med armar och händer över axelhöjd, det var extra tufft idag.
Jag har en trött kropp och en glad knopp när jag duschar och byter om, samtidigt så tror jag att nästa vecka blir det fokus på 3D.
Tisdagsträning – om en vecka kör vi igen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.