Att plötsligt leva med mr P

Det är skillnad på att misstänka att man drabbats av en kronisk neurologisk sjukdom och att få en diagnos som bekräftar att livet aldrig mer blir sig likt. Innan diagnosen fanns det flera olika alternativ; en del bättre, en del sämre. Nu finns livet med mr P och hur jag skall förhålla mig till den diagnosen och vad den gör med mig.
Att bli starkare eller svagare.
Att ge upp eller kämpa.
Att stanna upp och reflektera över förändringsmöjligheter eller göra som man alltid gjort.
Att sörja och deppa eller glädjas över livet.
Det finns många val som man kan välja att göra eller låta bli. Jag tänker välja och prova mig fram – trial and error är en utmärkt läromästare. Det blir en ny väg att gå och den kommer att kantas av både rosor och törnen, ibland rak och lätt, ibland krokig och snårig. En väg väl värd att gå.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.