Virusinfektion, överbelastning och nya möjligheter

Jag åkte på en riktigt elak virus och nu, efter snart tre veckor, börjar infektionen släppa. Jag känner fortfarande av den men det går definitivt åt rätt håll. När jag åker på ett virus som sätter sig på luftvägarna blir jag alltid riktigt dåligt, men tur i oturen det var INTE covid. Jag hoppas fortfarande på att klara mig till dess att jag blir vaccinerad.

Coviden ställer till med en del och mina känsliga luftvägar är ett tungt skäl till att jag håller mig isolerad, men jag skulle definitivt vilja komma igång med ordentlig vattenträning för mina knän. Men det går inte och jag har funderat på olika alternativ. Eftersom jag har artros bestämde jag mig för att testa ”Joint Academy” – kände att jag behövde några enkla övningar som var anpassade för mina knän.

Jag blev glatt överraskad när jag anmälde mig en fredag och fick övningar och uppgifter direkt + blev inbokad på samtal med en fysioterapeut redan måndag morgon. Tom en hälsodeklaration fick jag fylla i innan vi pratades vid.
Idag har jag gjort övningar i en vecka och det har varit en blandning av framgång och bakslag. Idag är en positiv dag då jag för första gången på länge har kunnat promenera med stavar ungefär en km. Utan att få ont!

Det gör mig glad och peppad, visar att man skall våga prova nya vägar. Någonstans hittar man en lösning. Så håll tummarna för mig att jag lyckas få ordning på mina knän.

3 kommentarer på “Virusinfektion, överbelastning och nya möjligheter

  1. Hej igen Cissi! Om du inte redan kände till den,och är vaken tidiga morgnar som jag,är Parkinsonpodden som du kan lyssna på på Spotify free , att rekommendera. Den är med Professor HåkN Widner från min mottagning, Neurologen Sus Lund. Mkti intressant att lyssna på. kram Katarina🌷

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.