Digital Fikastund

För ungefär två veckor sedan blev jag kontaktad av Sara Riggare som undrade om jag och Charlotte var intresserade av att samarbeta med Svenska Lottakåren. Tanken var att ta fram ett projekt tillsammans som skulle kunna bryta isolering och oro för äldre (över 70 år). Givetvis – ingen tvekan jag sa ja för oss båda två.
Vi har arbetat med det här projektet tillsammans med Svenska Lottakåren och Åsa Holmgren (spetspatient i Luleå) under två veckor – ungefär. På måndag startar vår första digitala fikastund – vi samlas med ”kaffe och kaka” vid våra datorer eller surfplattor. Med kamera och mikrofon på så att vi kan se och höra varandra; en helt säker fikastund där vi kan prata och umgås utan risk för corona.
Varje tillfälle kommer att följa en bestämd mall med allt från presentation av både värdinnor och deltagare, till dagens ämne och en utcheckning + möjlighet att komma med förslag på ämnen för nästa tillfälle. Just nu har vi bestämt att fika på måndagar (med start måndag 4 maj) mellan klockan 11.00 och 12.00.
Om du är intresserad kontakta mig gärna på cecilia@parkinsonpower.com så skickar jag en inbjudan till den digitala fikastunden.

En kommentar på “Digital Fikastund

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.