April med vårsol

Livet blir så mycket lättare när solen skiner, med värme och en ljum vind är det som bäst. Inga tjocka kläder och skor som skall på, vantar och kängor – det är bara att sticka fötterna i ett par skor och går ut!
Det är utan tvekan den tid på året då jag mår som bäst!

Det blir träning utomhus och den varvar jag med att skapa i trädgården. Det är den stora fördelen med att bo som jag gör – ytorna och möjligheterna. Varje år blir det ett eller flera projekt utomhus.
Det första projektet i år var att vända om potatislandet – det gjorde sonen och sedan satte jag potatis. De första fröerna är sådda , det är från de nya påsarna som kom på posten. Jag har sått en lila rädisa som heter ”Viola” och en liten tjock morot som heter ”Royal Chanteney 3”. Det här är sorter som är helt nya för mig och det skall bli spännande att följa dem.

Samtidigt med trädgården arbetar jag med FVM – framtidens vårdinformationsmiljö – det nya journalsystemet inom VGR. Det blir några dagar i veckan – en eller två – och är intressant och givande. Våra möten är digitala så det är skönt att kunna vara utomhus mellan sittningarna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.