Coronaviruset påverkar…

Det har nog inte undgått någon, det här obehagliga Coronaviruset. Det påverkar alla, direkt eller indirekt. För egen del vet jag att jag tillhör en riskgrupp; med både astma och Parkinson är det inte ett trevligt virus att drabbas av!
Så här tvättas och spritas händer, allt för att minimera risker.

Givetvis håller jag mig uppdaterad angående UD och folkhälsomyndighetens riktlinjer – framförallt för att kunna besluta kring eventet den 28 mars.
Alla som har anmält sitt deltagande kommer att få information via mejl.

2 kommentarer på “Coronaviruset påverkar…

    1. Jag har inte kunnat hitta något som pekar på att Parkinson i sig är en riskfaktor. Jag tror att hur man mår eller påverkas vid en infektion är olika, att det skiljer sig åt.
      Min astma gör att jag hamnar i riskgruppen och jag har märkt att jag blir sämre i min Parkinson när jag har varit sjuk. Det säkraste sättet att få svar på frågan om Parkinson är en riskfaktor är förmodligen att fråga sin läkare – det kan man göra via 1177.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.