Blogmas 2020 – Sponsorer

Fokus i Blogmas 2020 är hälsa, rörelse och gemenskap, hur kan vi må bra när vi är isolerade?, Hur kan vi motivera träning?, Hur kan man umgås utan att träffas? Alla mina sponsorer bidrar med något extra.

Sponsorer

Stort Tack till alla mina sponsorer! Tack vare er blir Blogmasen en lyx i vardagen!

Natur & Kultur

Natur och Kultur som har skänkt Stefan Einhorns bok ”Konsten att fördärva sitt liv – eller inte”

Konsten att fördärva sitt liv – eller inte

Drastiskt och personligt skriver Stefan Einhorn om den svåra konsten att leva. I sin nya bok sammanför han två olika perspektiv. Avsnitten om att fördärva sitt liv grundar sig på iakttagelser och egna erfarenheter och varvas med texter som ger förslag på hur en förändring istället skulle kunna ske – för människan har en fantastisk förmåga att även se det ljusa i tillvaron och en vilja att kämpa för att nå dit.

Intresserad av att köpa boken? Här kommer du till Natur och Kulturs hemsida.


Abilica

Abilica är ett norskt fitnessvarumärke med olika produkter för hemmaträning. Deras ledord Träningsglädje är helt i min smak; det skall vara roligt att träna! Abilica har skänkt träningsprodukter – gummiband för hemmaträning, softgrip ball, cx-wheel och massagematta.

We offer a wide range of home training products, with many different solutions for people wanting to live an Active Lifestyle no matter what your everyday life looks like. We care about you and are sure that you will find something that suits you.

Här kommer du till Abilicas hemsida.


Kraften att leva

Kunskap skapar trygghet. Med inlevelse, tydlighet och positiv energi delar Charlotte Elgh med sig av erfarenheter och kunskap som hon fått efter att hennes liv tog en ny väg 2014.
Charlotte sponsrar med coachingvouchers.

Charlotte Elgh är Föreläsare, professionell diplomerad coach och kursledare.

Besök gärna Charlottes sida. Här kommer du till Kraften att Leva.


Om Blogmas 2020

inspiration
och
gemenskap

Blogmas 2020 tema: Inspiration och gemenskap.
Inlägg publiceras varje dag mellan den 1:a och 24:e december för att göra livet lite lättare, lite roligare.
För att hålla oss friska och slippa att smittas av viruset rekommenderas vi att följa riktlinjerna och hålla oss hemma, inte umgås, inte träffa vänner, inte träffa familj – extra svårt i december med advent och jul då de allra flesta brukar umgås med nära och kära. I Blogmas 2020 blir det lite gott och blandat om mentalt välmående, tankar och funderingar, upplandat med jul, foton och videos och några överraskningar, en tävling eller två – och presentationer av sponsorprodukterna!