Blogmas 2020 – Inspiration och gemenskap 1-24 december

Inspiration och gemenskap
Blogmas 2020
1-24 december

När vi tänder det första ljuset i advent brukar hela familjen vara samlad, och så fortsätter det i december – en månad full av umgänge med både familj och vänner. December är för de allra flesta en tid som är full av gemenskap och umgänge; vi pysslar, bakar, träffar både familj, vänner, grannar och arbetskamrater äter julbord och dricker glögg, vi smusslar med paket och skriver julkort – ja, ni vet, alla har vi våra traditioner och de allra flesta handlar om gemenskap.
Men i år blir det annorlunda. I år kommer många att välja att isolera sig, välja att skydda sina nära och kära genom att låta bli att träffas IR. Då kan vi behöva lite inspiration, lite motivation, lite stöd, lite alternativ, sådant som gör att vi kan välja att skapa en alternativ gemenskap!

Mitt bidrag är en ”blogmas” (julkalender) med tema; inspiration och gemenskap

Temat i min blogmas är inspiration, motivation och gemenskap, gemenskap utan att umgås IR. Varje dag mellan den första och tjugofjärde december publiceras ett inlägg. Min förhoppning är att alla ni som läser bloggen kommer att vara lika nyfikna på blogmasen som på en julkalender med luckor.

För att ge er möjlighet till att känna det där pirret; blandningen av nyfikenhet och glädje, har jag gästbloggare, tävlingar med fina priser (Stefan Einhorns nya bok; ”Konsten att fördärva sitt liv – eller inte” , träningsprodukter för hemmaträning …), en och annan träningsvideo, baktips, tankar och funderingar och allt blandat med jul.

Första advent kommer jag att presentera gästbloggarna och när deras inlägg publiceras – notera datumet, jag vågar lova: ingen kommer att bli besviken!

Jämförelse och utvärdering av stela contra fjädrande stavar

I ett av inläggen lovar jag att skriva om mina stavar, som jag använder på mina powerwalks. Jag kommer att redogöra för mina intryck och personliga åsikter om de två olika typerna. De fjädrande stavarna kom för två dagar sedan så jag skall ge de lite tid – och mig själv – innan jag delar med mig av mitt omdöme.
Välkomna – jag hoppas att ni kommer att tycka om min blogmas.

4 kommentarer på “Blogmas 2020 – Inspiration och gemenskap 1-24 december

 1. Du är fantastik som försöker peppa oss och skriver trevligt!! När det gäller fjädrande stavar har Tore använt
  sådana i ett par år och tycker att de är mjuka och sköna jämfört med vanliga som är stötiga.Tyvärr
  ligger pingisträningen nere i väntan på bättre tider.Vi skall med nöje följa din adventskalender.

  Gillad av 1 person

  1. Tack snälla! Spännande att höra att Tore tycker att de fjädrande stavarna är mjuka och sköna i jämförelse med de vanliga. Än så länge tiger jag som muren med min egen uppfattning. Hos oss ligger pingisen också nere, vi hade precis startat upp igen för hösten, ordnat ny lokal och så – en gång hann vi få till innan det fick pausas igen. Fortsätt gärna kommentera inlägg när ni känner för det, jag svarar så fort som jag hinner.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.